Za izgradnju i rekonstrukciju javne rasvjete 100.000 KM

Objavljeno: 12. 2. 2015 u 13:59h

Za izgradnju i rekonstrukciju ulične rasvjete iz budžeta grada Banjaluka biće izdvojeno 100.000 KM, rečeno je u Gradskoj upravi.

rasvjeta

Programom uređenja gradskog građevinskog zemljišta planirano je da nova rasvjeta bude postavljena od Gradskog olimpijskog bazena do mosta na rijeci Vrbanji, zatim u dijelovima ulica 22. aprila, Lovćenske, te između Goluba Babića i Kneževske ulice.

Rasvjeta bi trebalo da bude postavljena i na dječijem igralištu između ulica Dragiše Vasića, Masarikove i Stevana Mokranjca, na dječijem igralištu u Ulici Gavrila Principa, u Ulici Kralja Aleksandra prvog Karađorđevića od “Pavlović tursa” do mosta na Širokoj rijeci, te na igralištu u Ulici Tarasa Ševčenka.

Iz Gradske uprave navode da je planirano da za ovaj posao bude izdvojeno 50.000 KM.

Isti iznos biće izdvojen i za rekonstrukciju ulične rasvjete, što obuhvata polaganje podzemnih i nadzemnih kablova, popravku i izgradnju betonskih temelja, montažu stubova i ugradnju mjernih ormara.

Plan je da rekonstrukcija bude izvršena u ulicama Rastka Petrovića i Marka Cara, dijelu Bulevara Stepe Stepanovića, te na autobuskoj stanici Lazarevo.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/za-izgradnju-i-rekonstrukciju-javne-rasvjete-100-000-km/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])