LC Waikiki otvara prvu prodavnicu u Banjaluci

Objavljeno: 12. 2. 2015 u 10:37h

Vodeći turski modni brend, LC Waikiki, otvara četvrtu prodavnicu u Bosni i Hercegovini i prvu u Republici Srpskoj, u Banjaluci, u Gospodskoj ulici.

20150211141348_288514

Otvaranje je planirano za 18. februar, a ovdašnje modno tržište biće bogatije za veliki izbor modnih kolekcija za cijelu porodicu i sve uzraste. U ponudi će biti odjeća za bebe, djecu i tinejdžere, kao i kolekcije za žene i muškarce.

Prodajni objekat u Banjaluci je 120. međunarodna prodavnica brenda LC Waikikija izvan granica Turske. Jubilarna, stota međunarodna prodavnica otvorena je u Mostaru, a banjalučki objekat je 36. na Balkanu, gdje se ostvaruje gotovo 40% ukupnih prihoda kompanije od njenih međunarodnih operacija.

Iz Waikikija poručuju da kupci u BiH imaju slične kupovne navike i dobar osjećaj za modu, baš kao i kupci u regiji. Prema prošlogodišnjoj statistici, LC Waikiki je prodao 1,5 miliona komada odjeće u BiH, od čega 33% za žene, 29% za muškarce, 20% za djevojke i 18% za dječake.

Ukupna investicija po otvaranju svake nove prodavnice je oko milion i po dolara, uz najmanje 30 stalno zaposlenih radnika.

Sa 120 međunarodnih prodavnica LC Waikikija i skoro 400 prodavnica u Turskoj, kompanija sigurnim koracima ide se ka krajnjem cilju brenda da do 2023. godine počne da ostvaruje promet od 10 milijardi dolara godišnje.

U Waikikiju se nadaju da će njihov prodajni objekat ubrzo postati nova omiljena šoping destinacija Banjalučana.

O LC Waikikiju

Waikiki kao brend postoji od 1985, a kao LC Waikiki posluje u Turskoj od 1997.

Moto modnog brenda je: “Svi zaslužuju da se dobro odijevaju”.

LC Waikiki je učešće na međunarodnim tržištima počeo prije 17 godina. LC Waikiki je lider ready-to-wear industrije, sa 500 prodavinca u 23 zemlje i preko 24.500 zaposlenih.

U BiH, LC Waikiki ima četiri prodavnice, od čega dvije u Sarajevu, jednu u Banjaluci i jednu u Mostaru.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/lc-waikiki-otvara-prvu-prodavnicu-u-banjaluci/||claudebot