Izbo brata sedam puta

Objavljeno: 1. 2. 2015 u 19:13h

Siniša Čavlović (33) iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je tokom svađe u kući, u naselju Lazarevo, čakijom izbo svog brata Livija (36), kojem je zadao sedam uboda.

Lazarevo

Napad se dogodio u petak uveče, u Ulici despota Stefana Lazarevića, nakon čega je izbodeni muškarac prevezen u Univerzitetsku bolnicu Klinički centar Banjaluka, odakle nam je potvrđeno da nije životno ugrožen.

“Pacijent je hospitalizovan u Klinici za opštu i abdominalnu hirurgiju. Zadobio je ubodne rane u predjelu grudnog koša, trbuha i lijeve ruke. Pacijent je odmah operativno zbrinut, a njegovo stanje je trenutno stabilno, on je svjestan i komunikativan i nalazi se van životne opasnosti”, naveli su iz Univerzitetske bolnice Klinički centar Banjaluka.

Iz policije su kazali da je o svemu obaviješteno Okružno tužilaštvo Banjaluka, te da će naknadno biti utvrđeno o kojem se krivičnom djelu konkretno radi.

Komšije ove braće danas su, na naše pitanje šta se zapravo dogodilo, slijegale ramenima. Tvrde da ništa nisu čule, osim da su se braća potukla i da je Livio u tom sukobu izboden.

“Stvarno ne znam šta bih vam više rekla, kad ništa detaljno nisam ni čula ni vidjela”, navela je jedna žena koju smo sreli u ovoj ulici.

Nezvanično, Siniša je, nakon što je ispitan u svojstvu osumnjičenog, pušten da se brani sa slobode.

Pripadnici CJB Banjaluka, kako nam je potvrđeno, obavili su uviđaj i istražuju motive ovog krvavog incidenta.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/izbo-brata-sedam-puta/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])