Klinički centar i Zavod Dr Miroslav Zotović: Paketići i pjesme obradovali djecu

Objavljeno: 19. 12. 2014 u 12:14h

Pripadnici policije juče su povodom nikoljdanskih svečanosti prigodnim poklonima obradovali 60 mališana koji se trenutno liječe u Kliničkom centru, dok su djeca vrtića “Bambi” priredila priredbu za vršnjake iz Zavoda za fizikalnu medicinu “Dr Miroslav Zotović”.

zotovic

Komandir jedinice za podršku CJB Banjaluka Slaviša Trifković rekao je da su ove godine paketiće uručili u saradnji sa članovima Udruženja roditelja djece oboljele od malignih oboljenja “Iskra”.

Želja nam je da ovoj djeci uljepšamo praznične dane, jer nisu i ne smiju da budu zaboravljena – rekao je Trifković.

Paketiću punom slatkiša obradovao se jedan od malih bolesnika koji se predstavio kao Siniša.

Ovo mi je prvi paketić ove godine, a svetom Nikoli bih poručio da mi donese stazu sa puno autića na daljinski upravljač – poželio je Siniša.

Da dječija humanost daleko doseže, pokazali su i mališani vrtića “Bambi” iz Nove varoši koji su za svoje drugare iz Zavoda “Dr Miroslav Zotović” pripremili priredbu i uručili im paketiće.

Glavni vaspitač u ovom vrtiću Minja Gvozdenac rekla je da je ovo tradicionalno druženje koje se organizuje u vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika.

Za Božić ove godine mališani iz našeg vrtića išli su na druženje kod djece u Zavod, a sada su oni u gostima kod nas – kazala je Gvozdenac.

Dodala je da je iz Zavoda došlo petnaestak mališana u pratnji roditelja i medicinskih radnika.

Slađana Stefanović, koja trenutno boravi u Zavodu, drugarima iz vrtića “Bambi” poklonila je pšenicu zasađenu povodom Božića.

Veoma mi je drago što sam posjetila drugare u ovom vrtiću. Mi svake godine zasađenu pšenicu poklonimo nekome drugom, a ove godine to je vrtić “Bambi” – rekla je Stefanovićeva.

“m:tel”

Povodom Nikoljdana predstavnici kompanije ” m:tel ” tradicionalno su i ove godine uručili paketiće štićenicima Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević” te djeci koja borave u Zavodu za fizikalnu medicinu “Dr Miroslav Zotović”.

Direktor Doma “Rada Vranješević” Vladimir Kajkut zahvalio je kompaniji ” m:tel ” na brizi koju pokazuje za socijalno osjetljive kategorije.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/klinicki-centar-i-zavod-dr-miroslav-zotovic-paketici-i-pjesme-obradovali-djecu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])