Za 20 sekundi ukrao pazar sa benzinske pumpe u Banjaluci

Objavljeno: 27. 11. 2014 u 09:43h

Maskirani naoružani razbojnik opljačkao je benzinsku pumpu “Nestro petrol” u ulici Krajiških brigada u Banjaluci i od radnika oteo oko 1.600 maraka, potvrđeno je iz Okružnog tužilaštva Banjaluka.

slikacitava (1)

Dodali su da je razbojništvo počinjeno u utorak oko 21.10 časova i da je uviđaj obavio tužilac Milan Rosić.

Prema nezvaničnim informacijama, razbojnik je najvjerovatnije detaljno isplanirao pljačku. On je pumpi prišao sa zadnje strane i sačekao da u njoj ostanu samo radnici.

“Zatim je sa fantomkom na glavi ušao u objekat, u kojem su bila tri radnika. Kada je ušao ništa nije govorio, nego je uperio pištolj u radnika koji je bio za kasom i samo rekao:  “Daj pare”. Razbojnik je bio visok i krupnije građe”, pojasnio je izvor.

On je dodao da je radnik potom predao pljačkašu oko 1.600 maraka pazara, poslije čega je ovaj pobjegao u pravcu naselja Sime Matavulja.

“Čitava pljačka nije trajala duže od 20 sekundi, a sve su snimile bezbjednosne kamere koje se nalaze u objektu, kao i na objektu. Policija je tokom uviđaja izuzela snimke i poslati su na vještačenje”, istakao je pomenuti izvor.

Bijeg u pomenuto naselje umalo je bio koban za pljačkaša, jer je u tom trenutku kroz pomenuto naselje prolazila policijska patrola.

“Oni su odmah krenuli u potjeru za njim, a ubrzo im je stigla podrška od još pet-šest policijskih vozila i blokirali su cijelo naselje. Policajci su trčali na sve strane, ulazili u kafiće i prodavnice, ali je razbojnik uspio da im pobjegne”, rekao je jedan od očevidaca te dodao da su prvo u potjeri učestvovala dva policajca, od kojih je jedan bio dosta krupniji, pa nije mogao mnogo trčati.

Meta

Ovo nije prvi put da je ova benzinska pumpa na meti razbojnika. Posljednji put je opljačkana 31. decembra prošle godine kada su dvojica pljačkaša odnijela 21.780 maraka.

Oni su tada natjerali mušterije i radnike da legnu na pod i kada su uzeli pazar, takođe su pobjegli u naselje Sime Matavulja.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/za-20-sekundi-ukrao-pazar-sa-benzinske-pumpe-u-banjaluci/||claudebot