Dežurna apoteka “Prvi maj”

Objavljeno: 19. 11. 2014 u 19:56h

Gradska uprava neće raditi u petak, 21. novembra, zbog obilježavanja republičkog praznika Dana uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH.

apoteka

Taj dan od osam  do 13 časova moći će da rade mesnice, cvjećare i prodavnice mješovite robe.  Pekare, dragstori i trgovinski objekti u autobuskoj i željezničkoj stanici i na pumpama radiće 24 časa.

Od osam  do 21 čas radiće  trgovine na malo pogrebnom opremom, a mogu da rade i gradska tržnica i nova pijaca.

Dežurna apoteka biće “Prvi maj”. Služba porodične medicine – dežurni timovi na Poliklinici i u Platonovoj ulici, radiće u dvije smjene od sedam do 20 časova. Dežuraće stomatolog u stomatološkoj ambulanti u Službi hitne medicinske pomoći. Specijalističke pedijatrijske ambulante radiće u prvoj smjeni od sedam do 14 časova u ambulantama na Poliklinici.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/dezurna-apoteka-prvi-maj/||claudebot