Velpro centar u Banjaluci obilježio 10-tu godinu poslovanja

Objavljeno: 31. 10. 2014 u 16:05h

U Velpro centru Banjaluka, danas je svečano obilježeno 10 godina poslovanja Velpro veleprodajne mreže u Bosni i Hercegovini, koja djeluje u sastavu trgovačkog društva Konzum.

IMG_2890

10-ta godišnjica je obilježena u prisustvu brojnih partnera, profesionalnih kupaca, a predstavljena je i velika nagradna igra „VELPRO 10 godina sa Vama!“.

Velpro je obezbjedio veoma privlačan nagradni fond za svoje partnere, u znak zahvalnosti za povjerenje i lojalnost u proteklim godinama. Više od 3000 kupaca, sa kojima Velpro posluje u BiH, u periodu od 03.11. do 02.12.2014. mogu učestvovati u velikoj nagradnoj igri i osvojiti jednu od vrijednih nagrada: 4 x Renault Kangoo 1,5 dci, 8 x Samsung Galaxy S5 telefonskih uređaja i 20 x Allview Viva D8 tableta.

Prisutnim gostima su se u znak dobrodošlice obratili direktor Konzuma, David Dolinar i rukovoditelj Velpro centra Banjaluka, Duško Babić, nakon čega je upriličen obilazak Velpro centra Banjaluka, te prigodno druženje.

Obilježavanje 10 godina poslovanja Velpra na tržištu BiH je nakon Sarajeva, Mostara i Tuzle današnjim događajem obilježeno i u Banjaluci.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/velpro-centar-u-banjaluci-obiljezio-10-tu-godinu-poslovanja/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])