Nova banka otvorila novu poslovnicu u Banjaluci

Objavljeno: 20. 10. 2014 u 19:46h

Nova banka Banjaluka otvorila je danas poslovnicu u banjalučkom naselju Lauš, čime je nastavljena realizacija plana širenja mreže ove banke u BiH, kako bi stanovništvu i privredi bili ponuđeni pristupačniji uslovi poslovanja.

bl

Ova poslovnica Nove banke, 13. u Banjaluci, nalazi se u Ulici Momčila Popovića bb i njeno radno vrijeme je od osam do 16 časova radnim danima, te subotom od osam do 13 časova.

Kako su kazali iz ove banke, građani i pravna lica i u ovoj poslovnici mogu da koriste usluge unutrašnjeg i inostranog platnog prometa, da postanu korisnici kredita, štednje i depozita, platnih kartica, kao i ostalih usluga koje pruža Nova banka.

Tokom otvaranja građanima su promovisane nove Visa platne kartice, a to su Visa Gold, koja klijentima pruža sasvim novo iskustvo u korištenju, a naročito se preporučuje klijentima koji često putuju, te Visa Classic kreditna kartica, kojom klijenti imaju mogućnost kupovine na rate bez kamata kod trgovaca sa kojima banka ima sklopljen ugovor.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/nova-banka-otvorila-novu-poslovnicu-u-banjaluci/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])