Novi način naručivanja kod ginekologa

Objavljeno: 18. 10. 2014 u 09:40h

Telefon u Poliklinici na koji su se do sada pacijentkinje prijavljivale za preglede kod izabranih ginekologa mjesecima nije u funkciji.

poliklinika ginekolog

Pacijentkinje kažu da su sada primorane da dođu lično da bi se naručile za preglede na koje čekaju po više od mjesec dana.

U Domu zdravlja Banjaluka potvrdili su da broj telefona 051/247-323 nije u funkciji, ali ističu da postoji drugi način naručivanja.

“Istina je da taj broj koji je poznat pacijentkinjama ne radi, što im otežava naručivanje na pregled. One se sada mogu naručiti direktno kod svog ljekara na broj koji stoji na našem sajtu. Još nismo sigurni da li će uskoro stari broj ponovo biti u funkciji, ali je zasad stanje takvo”, istakla je Dušica Stanković, portparol Doma zdravlja Banjaluka.

Dodala je da je izbor ginekologa slobodan, zbog čega su pojedini ljekari pretrpani poslom, a na preglede kod njih se mnogo duže čeka.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/novi-nacin-narucivanja-kod-ginekologa/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])