U kafiću u Banjaluci tuča i polupan inventar

Objavljeno: 17. 10. 2014 u 11:37h

U jednom ugostiteljskom objektu u banjalučkom naselju Lazarevo (Budžak) sinoć je polupan inventar i došlo je do tuče više osoba.

policija

Policija je utvrdila da se oko 22.50 sati ispred ugostiteljskog objekta zaustavilo putničko vozilo, iz kojeg su izašle četiri osobe, od kojih je jedna poznata vlasniku lokala R.Z., i sa pajserima i bejzbol palicama ušli u unutrašnjost i počeli lupati inventar.

Iz CJB Banjaluka je danas saopšteno da je potom stiglo još jedno vozilo iz kojeg je izašlo pet nepoznatih osoba koje su takođe ušle u unutrašnjost objekta i nastavile da lupaju inventar, pričinivši materijalanu štetu.

Prilikom izlaska iz objekta jedan od učesnika tuče je pajserom po ruci udario prolaznika, kojem su konstatovane lake tjelesne povrede.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, a materijalna šteta bit će naknadno utvrđena.

Iz policije navode da je u toku rad na identifikovanju učesnika ovog slučaja i rasvjetljavnju krivičnih djela oštećenje tuđe stvari i tjelesna povreda.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/u-kaficu-u-banjaluci-tuca-i-polupan-inventar/||claudebot