“Pali” dileri iz Banjaluke

Objavljeno: 17. 10. 2014 u 13:39h

Željko M. (44) i Radenko Đ. (60), obojica iz Banjaluke, uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, saznaju ”Nezavisne novine”.

policija3

Kako se saznaje Banjalučani su ”pali” u sklopu akcije koja je sprovedena na području Banjaluke, Prijedora i opštine Šipovo.

Sve planirane aktivnosti, rezulatirale su pronalaskom dvije laboratorije za uzgoj skanka.

”Jedna laboratorija je pronađena u mjestu Čađavica na području opštine Ribnik, a druga je pronađena u kući u banjalučkoj ulici Jovana Raškovića”, kaže izvor ”Nezavisnih”.

Tokom akcije oduzeto je i 488  stabljika indijske konoplje, UV lampe, saksije, i drugi predmeti za prozivodnju droge.

Takođe, oduzete su SIM kartice, telefoni i laptop.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/pali-dileri-iz-banjaluke/||claudebot