Banjalučki invalid zarobljen u kući (Video)

Objavljeno: 19. 9. 2014 u 10:02h

Stopostotni ratni vojni invalid, Stanoje Malbašić, već 4 mjeseca, kako kaže, zarobljen je u svom domu.

inv

Put ispred kuće u banjalučkom naselju Lauš odnijela je majska poplava, a dokrajčile avgustovske kiše. Gradske vlasti obećale su sanaciju, čak i započele radove, međutim put do danas nije popravljen, prenosi ATV.

Najveći problem predstavlja to što okolne kuće nemaju vode, a popucale su i kanalizacione cijevi. Nečuveno je, tvrde mještani, da taj problem ne može mjesecima da se riješi. Kućama ne mogu da priđu, u slučaju potrebe, ni vatrogasci ni hitna pomoć. Drva za ogrev dovezli su do kraja puta, a odatle prebacivali preko jame koju je voda iskopala.

Gradonačelnik Slobodan Gavranović je, kaže, dolazio poslije majske poplave i obećao popravak puta, ali od tada ništa se ne dešava.

Iz gradske uprave danas nisu htjeli pred kameru.U telefonskom razgovoru su rekli da nadležni za to pitanje nisu dostupni za izjavu.

Potporni stubovi koje su gradske vlasti postavile poslije majske poplave, avgustovske kiše odnijele su ispod puta. Mještani ulice Srpskih rudara svakodnevno popravljaju kanalizacione i vodovodne cijevi. Iz Gradske uprave ih ubjeđuju da se na projektu radi, međutim već četiri mjeseca se ne pojavljuju ni mašine ni radnici u ovoj ulici.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucki-invalid-zarobljen-u-kuci-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])