Žuti meteoalarm za Banjaluku i Prijedor

Objavljeno: 26. 8. 2014 u 23:34h

Evropski meteorološki servis “Meteoalarm“ za srijedu je aktivirao žuti alarm za sjeverni i sjeverozapadni dio Republike Srpske.

Meteoalarm

Žuti meteoalam je aktiviram zbog mogućih grmljavinskih nepogoda na području Banjaluke i Prijedora.

Meteorolozi su za sutra za sjeverni dio Srpske, oko rijeke Save, najavili oblačno i svežije vrijeme uz slabu kišu koja počinje tokom prijepodneva. Padavine će tokom daha obuhvatiti i centralne dijelove RS, a do večeri i istok Srpske.

Žuti meteoalarm za Srbiju i dijelove Hrvatske

Meteoalarm je izdao žuto upozorenje i za cijelu Srbiju i dijelove Hrvatske. Na području Istre, Rijeke, Gorskog Kotara i Like je, prema prognozama meteorologa, moguće izraženije nevrijeme.

Za žuti alarm u “Meteoalarmu“ navoda da vremenske pojave nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako se planiraju aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku.

“Treba nastaviti sa informisanjem o očekivanim meteorološkim uslovima. Ne preduzimajte nepotrebne rizike“, upozoravaju u “Meteoalarmu”.

Izvor: Rtrs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/zuti-meteoalarm-za-banjaluku-i-prijedor/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])