Formirana komisija za procjenu štete u Banjaluci

Objavljeno: 11. 8. 2014 u 13:49h

Komandant banjalučkog gradskog Štaba za vanredne situacije Slobodan Gavranović izjavio je danas da je na području grada u poplavama oštećeno 526 objekata i da je formirana Komisija za procjenu štete.

komis

“U poplavama je oštećen 301 stambeni objekat, 339 pomoćnih objekata, 47 privrednih subjekata, te dio poljoprivrednih površina. Uspjeli smo osposobiti većinu saobraćajnica, osim dijela u naselju Ponir, gdje se uklanjaju ostaci klizišta”, rekao je novinarima Gavranović.

On je istakao da se privodi kraju čišćenje terena, te da se vrši dezinfekcija područja stradalih u poplavama.

“Komisija za procjenu štete ima spreman popisni materijal. U Banjaluci će sutra početi procjena štete, a cilj nam je da do subote, 16. avgusta, završimo taj dio posla”, dodao je Gavranović, napomenuvši da bi danas trebalo da bude razmatrano ukidnje vanrednog stanja na području grada.

Gavranović je naglasio da će se u narednom periodu intenzivno raditi na sanaciji terena.

On je ocijenio da Štab za vanredne situacije grada Banjaluka uspješno sarađuje sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpke i Oružnim snagama BiH.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/formirana-komisija-za-procjenu-stete-u-banjaluci/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])