Donacija za klinički centar Banjaluka

Objavljeno: 6. 8. 2014 u 15:05h

Predstavnici Humanitarne organizacije “Budimo ljudi” uručili su danas Univerzitetskoj bolnici – Kliničkom centru Banjaluka donaciju pelena, hrane za bebe, rukavica, sredstava za dezinfekciju i hirurških maski.

klinicki centar

Predsjednik ove organizacije Danijela Ratešić izjavila je Srni da je riječ o robi koja je preostala u akcijama prikupljanja pomoći za stanovništvo poplavljenih područja u majskim poplavama.

“Dobili smo velike količine pelena malih veličina, adaptiranih mlijeka, te drugih sredstava koje smo odlučili da doniramo najprije bolnici u Doboju, ali pošto smo u kontaktu s njima dobili informaciju da im nije potrebna takva vrsta donacije, odlučili smo se da donaciju uputimo za najveće porodilište u Srpskoj”, rekla je Ratešićeva.

Ona je naglasila da je Humanitarna organizacija “Budimo ljudi” već realizovala veliki broj sličnih akcija humanitarne pomoći, prije svega poplavljenom stanovništvu u Doboju, Šamcu, Čelincu, Banjaluci, te da je pomoć uglavnom prikupljana od prijatelja iz inostranstva koji su pomoć slali posredstvom Organizacije “Nova generacija”.

Ratešićeva je naglasila da će Humanitarna organizacija “Budimo ljudi” u narednom periodu organizovati akciju prikupljanja udžbenika za djecu iz poplavljenih područja, kako bi učenicima i njihovim roditeljima bile olakšane pripreme za novu školsku godinu.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/donacija-za-klinicki-centar-banjaluka/||claudebot