Banjalučanin umro od predoziranja?

Objavljeno: 28. 7. 2014 u 19:24h

Kerim Imamović (31) iz Banjaluke pronađen je mrtav u nedjelju u Zmaj Jovinoj ulici u banjalučkom naselju Bulevar.

bulevar

Izvor “Nezavisnih” blizak istrazi kazao je da je Imamović preminuo najvjerovatnije usljed predoziranja drogama jer je odranije poznat po uživanju u narkoticima.

Iz banjalučke policije navodeći inicijale kazali su da je beživotno tijelo Imamovića pronađeno oko 13 časova ispred zgrade u pomenutoj ulici.

“Policija je izvršila uviđaj, a potom je mrtvozornik konstatovao smrt, koja je nastupila prestankom rada srca”, kazali su iz policije.

Kako kažu, nije rađena obdukcija, ali je mrtvozornik ustanovio da je došlo do prestanka rada srca te pretpostavlja da je uzrok predoziranje.

U zgradi gdje je pronađeno tijelo Imamovića juče su vladali muk i tišina. Skoro da niko nije htio da komentariše ovaj slučaj.

Nekolicina stanara zgrade kao i trgovci iz obližnje prodavnice tvrde da nisu ništa vidjeli jer je juče rijetko ko bio kod kuće.

“Ja od vas čujem da je nađen mrtav čovjek kod mog ulaza. Čula sam da je dolazila policija, ali ne znam zbog čega. Nisam čula ni za tog Kerima, vjerovatno ne živi ovdje”, kazala je stanarka zgrade u Zmaj Jovinoj ulici.

Prema nezvaničnim informacijama, Imamović, koji je odranije poznat policiji, više puta prethodnih godina privođen je u policijsku stanicu zbog neovlaštene proizvodnje i prodaje opojnih droga.

Ovim navodima ide u prilog i podatak iz 2010. godine, kada je Imamović sa još dvije osobe uhapšen upravo zbog droge.

Naime, u nastavku akcije “Vrbas” pripadnici banjalučke policije su u martu 2010. godine uhapsili Banjalučane Kerima Imamovića, Alena Bukića i Hasniju Džanić.

Tom prilikom je policija pronašla oko 826 grama marihuane kod Džanićeve u stanu u Ulici Pere Slijepčevića u banjalučkom naselju Srpske toplice. Pretpostavlja se da su Bukić i Džanićeva u srodstvu, te da su zajedno prodavali drogu.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucanin-umro-od-predoziranja/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])