Saslušani zbog pljačke banke, osumnjičenih nema

Objavljeno: 9. 7. 2014 u 20:24h

Banjalučka policija privela je i saslušala nekoliko osoba u vezi s pljačkom centrale “Nove banke”, ali zasad nema uhapšenih.

nova banka

“Saslušano je više osoba, ali nema osumnjičenih”, kazao je naš izvor blizak policiji.

Gojko Vasić, direktor Policije RS, izjavio je da policija i dalje radi na otkrivanju osoba koje su osumnjičene za pljačku banjalučke banke.

“Sve dok ne otkrijemo njihov identitet ne možemo izlaziti u javnost s nekim širim informacijama o pljački ove banke”, rekao je Vasić.

On je istakao da policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog slučaja, navodeći da nema potrebe za daljim angažovanjem Helikopterskog servisa RS, s obzirom na to da je on odigrao ulogu u prvoj fazi da se otkrije gdje je otišlo i zapaljeno prvo vozilo kojim je počinjeno razbojništvo.

Vasić je rekao da je riječ o vozilu ukradenom na području Banjaluke, na kojem su se nalazile registarske tablice ukradene u Prijedoru.

Podsjećamo, maskirani razbojnici, naoružani pištoljem i automatskom puškom, opljačkali su u utorak centralu “Nove banke” u samom jezgru Banjaluke, odakle su ukrali oko 4.000 KM.

Nakon oružane pljačke, razbojnici su tamnoplavim pasatom pobjegli u nepoznatom pravcu. Policija je nakon sat vremena taj auto pronašla zapaljen nedaleko od groblja “Sveti Ivo” u Trapistima.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/saslusani-zbog-pljacke-banke-osumnjicenih-nema/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])