Putnici pokisli u autobusu

Objavljeno: 25. 4. 2014 u 09:01h

Građani koji su se jutros vozili “Autoprevozovim” autobusom na liniji broj 10, iz naselja Obilićevo prema autobuskoj stanici, tvrde da su pokisli, jer je krov na jednom dijelu prokišnjavao.

Autobusi-575x357

Iako u ovoj firmi ističu da imaju najmlađi vozni park, dvadesettrogodišnja Banjalučanka Slobodanka Mitrić navodi da je u autobusu u koji je ušla na stajalištu kod “Vodovoda” oko osam časova, primijetila da sa krova u dijelu iza vozača, kuda putnici prolaze, kapa voda.

“Svaki putnik koji je ulazio prije i poslije mene pazio je da tokom prolaska kroz autobus izbjegne dio koji prokišnjava. Nije to bio veliki mlaz vode, ali da je neko od putnika stajao na tom mjestu pokisao bi”, priča Mitrićeva.

Slična situacija nedavno se dogodila i na liniji broj 29 Banjaluka – Priječani, na kojoj, takođe, saobraća autobus “Autoprevoza”.

Ljiljana Popović iz Šušnjara, koja je toga dana putovala na toj relaciji, kazala je da je tokom vožnje prilikom prelaska autobusa preko lokve voda uletjela u vozilo.

“Putnica koja je sjedila pored točka ostala je zatečena jer se odjednom ispod njenih nogu pojavila voda. Iako nam je u tom momentu situacija bila pomalo komična, nije nam bilo drago jer smo mi platili kartu koja bi trebalo da nam obezbijedi pristojnu vožnju”, navela je Popovićeva.

U preduzeću “Autoprevoz” danas nisu željeli da komentarišu navode građana u vezi sa ovom problematikom, a Draško Talijan, predsjednik Udruženja vozača i automehaničara gradskog i prigradskog prevoza putnika, koji je ujedno i vozač u preduzeću “Autoprevoz”, kazao je da su autobusi na liniji broj 10 stari oko dvije godine te da nije upućen u to da već prokišnjavaju.

Prozori kao akvarijumi

Problemi sa kojima se bore autoprevoznici putnicima su ponekad i komični. Tako je onima koji su ovih dana putovali linijom broj 20, autoprevoznika “Aldemo-Turs”, koja saobraća na relaciji od autobuske stanice do Paprikovca (Ulica Ranka Šipke). Oni kažu da se u prozoru njihog autobusa između stakala nakupilo toliko vode da ih podsjeća na akvarijum.

“S obzirom na to da ta voda u prozoru nije čista, nego u njoj pliva nešto zelenkasto, kao u barama, vjerujem da se voda často nakuplja u njemu. Nije to problem, više je smiješno”, kazala je Dragica R.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/putnici-pokisli-u-autobusu/||claudebot