Zavirite u Italijanski Kutak

Objavljeno: 18. 4. 2014 u 10:13h

Škola za italijanski jezik, Italijanski Kutak, osnovana je kako bi polaznicima, školarcima, studentima i ljubiteljima italijanskog jezika, ponudila potpuno drugačiji pristup učenju Italijanskog jezika.

Kutak_prFotka_landscape

Posebnom atmosferom i izgledom učionice, bogatom bibliotekom i filmotekom, stručnom literaturom i časopisima na italijanskom jeziku, Italijanski Kutak svakog svog polaznika usmjerava na put učenja italijanskog jezika kroz razumijevanje bogate italijanske kulture, istorije i svega onoga što jedan jezik u sebi može da ponudi. Međutim, tu je tek početak.

kuhinjaMožemo slobodno da kažemo da italijansku kulturu poznajemo tek kada otkrijemo njihovu kuhinju. Bogato naslijeđe italijanskog kulinarstva pretočili smo u našu stalnu ponudu i jednu od metoda učenja italijanskog jezika. U ovoj jedinstvenoj metodi učionicu zamjenjujemo kuhinjom, umjesto olovaka koristimo šerpice, kuhače, recepte i nezaobilazno mediteransko začinsko bilje. Ovakvi metodi učenja za cilj imaju to da polaznicima prikažu sliku bogate italijanske kulture, a sve to učenjem italijanskog jezika kroz zabavu.

casoviSvimDanimaUsedmiciNastava italijanskog jezika u Italijanskom Kutku organizovana je u malim grupama od maksimalno pet polaznika. Ovakva organizacija omogućava najuspješniju realizaciju predavačkog sadržaja.

U Italijanskom Kutku italijanski jezik možete da učite kada vi to želite, dakle, ne samo da možete izabrati dane u sedmici nego i vrijeme održavanja časova. Ovo je naročito važno za sve one koji ne mogu da isprate fiksne i unaprijed određene termine časova.

nastavaUmalimGrupamaPored ovoga, Italijanski Kutak u svojoj ponudi ima i mogućnost pohađanja časova u „Mini grupama“ sa maksimalno dva polaznika. Ukoliko jezik želite da učite i usavršite u paru, sa prijateljem, prijateljicom, dečkom ili djevojkom, ovo je najbolji izbor za vas. Takođe, u Italijanskom Kutku časove možete da pohađate i sami u sklopu našeg individualnog kursa za učenje Italijanskog jezika.

Dovoljno razloga da zavirite u Italijanski Kutak.

Za početak, posjetite nas na našoj internet stranici www.italijanskikutak.com ili na našoj facebook stranici www.facebook.com/pages/Italijanski-Kutak/.

Ci vediamo!

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/zavirite-u-italijanski-kutak-2/||claudebot