U saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci povrijeđena djevojka (Foto)

Objavljeno: 18. 4. 2014 u 14:16h

Jedna osoba povrijeđena je u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 13 časova dogodila u ulici Mladena Stojanovića u Banjaluci, potvrđeno je u CJB Banjaluka.

Saobraćajna nesreća

Kako je utvrđeno, do nesreće je došlo kada su se sudarili automobil “mazda 3” kojom je upravljao Nemanja S. (25) iz Banjaluke i kombi preduzeća “Sladaboni”. Tom prilikom lakše je povrijeđena djevojka koja se nalazila na mjestu suvozača u “mazdi”.

Očevidci su ispričali da su oba vozila išla iz centra grada i da je do nesreće došlo kada je vozač “mazde” pokušao da skerene na trotoar.

“Vozač kombija nije primjetio da ‘mazda’ skeće u lijevu stranu i tada je pri verlikoj brzini udario u njegov zadnji kraj. Od jačine udara ‘mazdu’ je okrenuo za 360 stepeni i odbacio je u drvo na putu”, ispričali su očevidci.

Poslije sudara ljudi koji su se zatekli na mjestu nesreće pritrčali su do automobila i pomogli djevojci da izađe.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/u-saobracajnoj-nezgodi-u-banjaluci-povrijedena-djevojka-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])