Suspendovan policijski službenik

Objavljeno: 16. 4. 2014 u 15:36h

Načelnik Centra javne bezbjednosti (CJB) Banjaluka Mladen Marić suspendovao je policijskog službenika zaposlenog u Policijskoj stanici Banjaluka – Lazarevo zbog protivpravnog pretresanja jednog Banjalučanina, saopšteno je iz ovog centra.

policija mup rs

Suspenzija je uslijedila nakon što je protiv policijskog službenika podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu Banjaluka za počinjeno krivično djelo.

CJB Banjaluka oštro osuđuje svaki vid neprofesionalnog ponašanja policijskih službenika.

Rukovostvo CJB Banjaluka je do sada, a i ubuduće će preduzimati sve zakonom propisane mjere i radnje radi sankcionisanja ponašanja svih policijskih službenika koja su u suprotnosti sa zakonom i pravima profesionalne etike, ističe se u saopštenju.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/suspendovan-policijski-sluzbenik/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])