U toku pripreme za obilježavanje Dana Grada

Objavljeno: 4. 4. 2014 u 17:41h

Uveliko traju pripreme za obilježavanje 22. aprila – Dana Grada. I ove godine, u saradnji sa gradskim organizacijama, sportskim i kulturnim ustanovama i nevladinim udruženjima, Grad Banjaluka će pripremiti sportski i kulturno-umjetnički program povodom svog dana.

Prva manifestacija, koja se održava u okviru Dana Grada, su „Dani Vlade S. Miloševića“, koji počinju u nedjelju, 6. aprila, saopšteno je iz Odsjeka za odnose sa javnošću.

Sa ciljem da se što više građana uključi u proslavu praznika Banjaluke, planirano je održavanje programa na više lokacija u gradu, odnosno u društvenim domovima u seoskim mjesnim zajednicama. I ove godine Banjuluku će posjetiti delegacije iz partner gradova.

Centralni događaj – svečana akademija u Banskom dvoru, na kojoj će biti uručene nagrade najboljim i najuspješnijim pojedincima, ustanovama i organizacijama biće na sam Dan Grada. Ni ove godine neće izostati tradicionalne manifestacije.

Podsjećamo, 22. aprila 1945. godine Banjaluka je oslobođena od fašizma u Drugom svjetskom ratu.

 Izvor: banjaluka.rs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/u-toku-pripreme-za-obiljezavanje-dana-grada-2/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])