Vule: Ne vidim sebe u Borcu!

Objavljeno: 22. 11. 2017 u 19:00h

Borac će u potragu za novim trenerom.

Ništa novo na Gradskom stadionu, reklo bi se.

Nakon odlaska Zorana Milinkovića, kao privremeno, a možda i trajno rješenje, odabran je Igor Janković, inače koordinator sportskog sektora u klubu, koji će voditi ekipu do kraja sezone.

Na njegovom predstavljanju za vršioca dužnosti šefa stručnog štaba, iz kluba su poručili da su vrata Borca Vuletu Trivunoviću, nekadašnjem treneru, uvijek otvorena.

Kontaktirali smo Trivunovića kako bismo vidjeli kolike su šanse da ga ponovo vidimo na klupi “crveno-plavih”?

“Nikakve šanse ne postoje”, kategoričan je nekadašnji kormilar Banjalučana na početku razgovora za MONDO.

“Sve što je bilo, treba ostaviti u vremenu u kojem se desilo. Borac je iznad nas svih. I iznad Vuleta, i Vice (Zeljkovića, prim. aut.), i Brane (Branka Kovačevića, prim. aut.)… Bilo bi ljepše da je Borac u vrhu tabele, kako treba da bude, da smo iskoristili svu energiju i publiku koju smo imali, nego da opet mijenjamo trenera. Hvala svima na lijepim riječima, ali u ovom trenutku sebe ne vidim u Borcu”, jasno je poručio Trivunović.

Ipak, Borac je njegova druga kuća, tako je uvijek bilo, a biće i ubuduće.

“I dalje ostajem uz Borac. Od ljetos, moja veza sa Borcem je ta što sam na istoku, sa klincem dođem pogledati utakmicu, navijati, te ono što pročitam iz medija. Tako će biti do zime dok ne počnem ponovo raditi. Gdje god sam igrao i radio, ostao sam u dobrom kontaktu sa ljudima. Javljaju mi se iz Srpca, Mrkonjić Grada, gdje god sam bio trener, a da se ne čujem sa Bokom (Boris Raspudić, prim. aut.), Puzom (Bojan Puzigaća, prim. aut.), Avdukom (Asmir Avdukić), s kojima sam igrao. Nemoguće. Ali, sa ljudima iz uprave nemam nikakav kontakt. Htio sam da se sve smiri i da vrijeme pokaže da li sam bio u pravu ili ne”, rekao je nekadašnji fudbaler Borca, Sarajeva, Krakovije, Himkija, Obilića…

Trivunović je tako potvrdio da se na zimu vraća trenerskom poslu.

“Sigurno se vraćam da radim, zato što mi sljedeće godine kreće Profi licenca. Profi program više ne može da pohađa niko bez kluba. S druge strane, odmorio sam se dobro, imao sam šest korektnih i konkretnih ponuda, a htio sam i da se sve slegne. Želio sam da budem malo uz svog đaka prvaka, da ga vodim u školu i provodim što više vremena s njim”, kaže 34-godišnji stručnjak.

Janković je trenutno trener Borca, a pitanje je da li će se zadržati na ovoj funkciji, ili će se uprava kluba iz “Platonove ulice” odlučiti za angažman nekog drugog stručnjaka.

“Evo, Borac je promijenio već trećeg trenera u zadnjih šest mjeseci. Mene, pa Želju (Željko Vranješ, prim. aut.), pa sada Kizu (Zorana Milinkovića, prim. aut.). Igoru od srca želim mnogo uspjeha i sreće, kako u ova preostala tri kola, tako i na proljeće ako ostane šef stručnog štaba. Najiskrenije, želja mi je da Borac igra Ligu za prvaka”, poručuje naš sagovornik.

“Vule glavu gore, ‘Lešinari’ te vole”

On se za kraj još jednom osvrnuo na svoj odlazak iz Borca krajem maja, iako je sa svojim timom osvojio šampionsku titulu u Prvoj ligi Republike Srpske i izborio povratak u Premijer ligu BiH.

“Nema sujete. Ako sam nekog onda uvrijedio, predsjednika, potpredsjednika, sportskog direktora, bilo koga, javno mu se izvinjavam. Ne želim da bilo šta sputava Borac na putu na kojem bi trebalo da bude”, zaključio je Vule Trivunović.

Izvor: Mondo/ Bojan Jakovljević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/vule-ne-vidim-sebe-u-borcu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot