VSS: Disciplinska prijava protiv VK Banjaluka

Objavljeno: 6. 3. 2018 u 20:04h

Vaterpolisti Banjaluke napustili bazen u trećoj četvrtini utakmice protiv Rasine u Kruševcu, zbog čega je Vaterpolo savez Srbije utakmicu registrovao službenim rezultatom 5:0 za domaćina, te pokrenuo disciplinski postupak.

Utakmica devetog kola Prve “B” lige Srbije za vaterpoliste, grupa “Jug”, između Rasine i Banjaluke, odigrana u Kruševcu u subotu, prekinuta je 5,15 minuta prije kraja treće četvrtine.

Iz tog razloga Vaterpolo savez Srbije (VSS) pokrenuo je disciplinsku prijavu protiv banjalučkog kluba, a meč registrovao službenim rezultatom 5:0 za Rasinu.

Komesar za takmičenje VSS Dejan Perišić dao je nalog da se “utvrdi činjenično stanje na osnovu zapisnika utakmice, izvještaja i izjave delegata TK VSS Đoke Zlatanovića, izjava sudija utakmice Dimitrija Duvnjaka i Milana Markovića kao i izjava delegata VK Banjauka Velimira Bakala i trenera Slobodana Grahovca.”

Iz Vaterpolo kluba Banjaluka nismo uspjeli dobiti komentar na dešavanja u Kruševcu, niti na odluku VSS.

Nakon devet odigranih kola, VK Banjaluka nalazi se na posljednjem mjestu sa učinkom od dvije pobjede i sedam poraza, te gol razlikom 71:105.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/vodeni-sportovi/vss-disciplinska-prijava-protiv-vk-banjaluka/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])