VK Banjaluka savladao beogradsku ekipu Dorćol (Foto)

Objavljeno: 28. 11. 2017 u 21:56h

U drugom kolu Prve B lige Srbije grupe Jug, Banjalučani su savladali beogradsku ekipu Dorćol sa 13:5.

Prvi trijumf Banjalučana u novoj sezoni protiv Dorćola, još jednog mladog tima i istinskog prijatelja Banjaluke. Domaćin je pitanje pobjednika riješio već nakon polovine meča. Poslije vođstva Dorćola 1:0 uslijedila je serija od šest golova Banjalučana kojim su praktično i prelomili meč.

U nastavku su gosti uspjeli da smanje na 9:5, ali Banjaluka je do kraja meča ponovo podigla nivo igre i na kraju slavila sa 13:5. Najefikasniji kod Banjaluke bili su Stevandić i Šobić sa 3 gola, a pratio ih je Đukić sa 2 gola. Kod ekipe Dorćola 2 gola postigao je Nikolić.

U sljedećem kolu, za 14 dana, Banjaluka gostuje u Obrenovcu kod ekipe Tenta.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/vodeni-sportovi/vk-banjaluka-savladao-beogradsku-ekipu-dorcol-foto/||claudebot