4. Kolo Prve B lige Srbije u vaterpolu: VK Banjaluka – VK Rasina

Objavljeno: 25. 12. 2017 u 11:09h

Vaterpolisti Banjaluke protekli vikend odigrali su utakmicu 4. kola Prve B lige Srbije. Iskusni protivnik iz Kruševca poklekao je u prvom poluvremenu nakon što su Banjalučani kontrama i plivanjem uspjeli da probiju bedeme Rasine.

vaterpolo

Nakon odličnog odigranog prvog poluvremena tempo je opao te je rezultat sa 6:2 za domaćina smanjen na 6:4 pri ulasku u četvrti period utakmice. Banjalučani su uspjeli da smire tempo utakmice i privedu je kraju odličnom odbranom.

Krajnji rezultat trećeg duela u Prvoj B ligi Srbije izmedju Banjaluke i Rasine bio 8:6 te ukupni skor glasi 2 na prema 1 za izabranike Slobodana Grahovca. Najefikasniji kod Banjalučana bio je Vujković sa 4 pogotka, pratio ga je Šobić sa 2 te Stevandić i Tontić sa jednim pogotkom.

Sljedeća utakmica je planirana za kraj januara kada će Banjalučani igrati sa ekipom Novog Beograda 011. Na tabeli grupe jug vaterpolisti iz grada na Vrbasu se trenutno nalaze na 3. mjestu sa 2 pobjede i 2 poraza.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/vodeni-sportovi/4-kolo-prve-b-lige-srbije-u-vaterpolu-vk-banjaluka-vk-rasina/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])