Banjalučanin Mihajlo Čeprkalo ide na Olimpijadu!

Objavljeno: 8. 7. 2016 u 19:48h

Mihajlo Čeprkalo, sedamnaestogišnjak iz Banjaluke, član plivačkog kluba “22. april” predstavljaće Bosnu i Hercegovinu na Olimpijskim igrama koje se u avgustu održavaju u brazilskom Rio De Žaneiru.

U izjavi za AA je potvrdio da je danas u popodnevnim časovima primio zvanično pismo od FINA-e da je učesnik ovogodišnje Olimpijade.

“Još se nisu utisci slegli. Presrećan sam i potrudiću se da ispunim očekivanja, daću sve od sebe da se pokažem u što boljem svjetlu”, kazao je Čeprkalo.

Za ovo takmičenje priprema se od početka godine, u punom je treningu.

“Ako nastavim ovako do Olimpijade mislim da će to ispasti jako dobro”, kazao je Čeprkalo.

Ovaj mladi plivač prethodno isplivao je dvije B norme, na Svjetskom prvenstvu u Kazanju 1.500 metara preplivao je za 15 minuta i 26 sekundi, a drugu B normu ostvario je u Tbilisiju na Evropskom olimpijskom festivalu mladih gdje je 400 metara slobodnim stilom preplivao za tri minute i 55 sekundi.

Prema njegovim riječima BiH će na Olimpijadi predstavljati i Amina Kajtaz iz Mostara.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/vodeni-sportovi/banjalucanin-mihajlo-ceprkalo-ide-na-olimpijadu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot