Grci najuspješniji

Objavljeno: 28. 5. 2013 u 09:37h

Grčki plivači Dimitros Koulouris i Teodora Drakou bili su najbolji u apsolutnoj kategoriji na šestom plivačkom mitingu “Banjaluka open 2013” koji je proteklog vikenda održan na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci u organizaciji plivačkog kluba Olimp.

plivanje

Koulouris je bio najuspješniji u muškoj konkurenciji sa isplivanih 1.703 FINA bodova, dok je Drakou bila najbolja kod žena sa 1.660 FINA poena. Ukupno je oboreno 69 rekorda mitinga, a isplivano je nekoliko A i B normi za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Barseloni. Odlične rezultate ostvarili su plivači banjalučkih klubova Olimp i 22. april poput Ivane Ninković, Branke Vranješ, Mihajla Čeprkala…

– Sam podatak koliko se isplivalo novih rekorda mitinga pokazuje koliko je bilo kvalitetno takmičenje i u odnosu na prethodna napravljen je veliki pomak – rekao je sportski direktor i trener Olipma iz Banjaluke Željko Panić.

On je bio zadovoljan kako je protekao miting i rekao da ga raduje što su svi učesnici bili oduševljeni takmičenjem.

– Odmah poslije završetka mitinga dobili smo brojne pohvale za organizaciju i gostoprimstvo. Meni je izuzetno drago kada vidim da su se svi naši gosti dobro proveli u Banjaluci – kazao je Panić.

Na turniru je učestvovalo 59 klubova sa nešto manje od 400 takmičara iz ukupno 11 zemalja: Australije, Njemačke, Bugarske, Italije, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Grčke, Rumunije i BiH.

Izvor: Glas

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/vodeni-sportovi/grci-najuspjesniji/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])