Vedran Pušić napustio upravu Borca

Objavljeno: 20. 11. 2017 u 18:18h

Vedran Pušić od danas nije član Upravnog odbora Borca, a rukovodstvo kluba napustio je zbog neslaganja sa ostalim članovima oko statusa trenera Zorana Milinkovića.

Pušić je i ranije bio zagovornik da se s pomenutim stručnjakom raskine saradnja zbog loših rezultata, a odmah poslije sinoćnjeg poraza od Željezničara od pojedinih članova uprave je tražio hitan sastanak po pitanju (ne) povjerenja Milinkoviću.

 Kako je većina članova uprave odlučila da pruži podršku šefu stručnog štaba, Pušić je odlučio da se povuče.

Tu mogućnost je ranije već jednom najavio, ali se tada predomislio.

Izvor: Blic/Darko Basara

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/vedran-pusic-napustio-upravu-borca/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot