Vaterpolisti Banjaluke porazom startovali u kvalifikacijama za LŠ (Foto)

Objavljeno: 14. 9. 2017 u 20:06h

Vaterpolisti Banjaluke poraženi su u istorijskom prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona od Sintez Kazanja s 2:25.

Ovo je ujedno bio i prvi meč na turniru kvalifikacija za elitno takmičenje koji se igra u gradu na Vrbasu. Pitanje pobjednika bilo je riješeno već nakon prvog perioda meča koji je ruska ekipa dobila sa 8:0.

Ruska ekipa je večeras bila prejak protivnik za prvaka BiH koji nije iskoristio nekoliko sjajnih prilika, a strijelac prvog istorijskog gola za domaćina bio je Stefan Šobić u četvrtom periodu meča.

Večeras je na programu još jedan meč kvalifikacija i sastaju se Budimpešta i Portuense. U 1.kolu slobodna je bila ekipa Terase. Turnir se igra do nedjelje, a ulaz je besplatan.

U dalji tok kvalifikacija idu po dvije najbolje ekipe, a kvalifikacioni turniri se igraju jos u Strazburu i Tel Avivu. Debi Banjaluke u kvalifikacijama sa tribina je gledao i Igor Radojičić, gradonačelnik grada na Vrbasu.

Izvor: Nezavisne/Vladimir Grbić/Foto: Vladimir Stojaković

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/vaterpolisti-banjaluke-porazom-startovali-u-kvalifikacijama-za-ls-foto/||claudebot