Uprava Borca: Igračima se duguje jedna plata, isplata uskoro

Objavljeno: 15. 9. 2017 u 17:46h

Čelnici fudbalskog kluba Borac su pres konferenciju pred meč sa Radnikom (nedelja, 19 časova) iskoristili i da odgovore na nekoliko pitanja koja su na društvenim mrežema postavljali navijači banjalučkog kluba.

Direktor marketinga Boris Udovičić demantovao je spekulacije po kojima se igračima duguje nekoliko plata.

“Igračima se duguje samo jedna plata i to za avgust i ona će biti uplaćena u toku dana ili tokom sledeće sedmice. Te informacije nisu tačne i nema potrebe za takvim dezinformacijama. Pojavila se i briga kod pojedinaca da li će angažovanje novog stručnog štaba dovesti do probijanja planiranog budžeta. Razlika sigurno postoji, ali će je nadoknaditi članovi upravog odbora tačnije predsjednik Branko Kovačević, potpredsjednik Vico Zeljković i član uprave Vedran Pušić i tu niko n treba da brine jer ova uprava posluje odgovorno. Oni su željeli da na klupi imamo provjereno trenersko ime i zato su se odlučili za Zorana Milinkovića” – rekao je Udovičić.

Sponzorski pul Borca biće jači u narednom periodu za još jednu firmu.

“Završili smo pregovore sa Nestro petrolom i na narednoj konferenciji očekujemo da i oni budu zvanično predstavljeni i da pojačaju naš sponzorski pul i pokažu koliko smo radili. Što se tiče mog angažmana sa seniorskom ekipom, to je zahtjev trenera na koji sam se rado odazvao da pomognem oko organizacije i nadam se da ovaj dodatni angažman neće uticati na naš marketing” – dodao je Udovičić.

Izvor: Blic/D. Dragičević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/uprava-borca-igracima-se-duguje-jedna-plata-isplata-uskoro/||claudebot