Trivunović: Pišu se bodovi, ali dužni smo publici (Video)

Objavljeno: 19. 3. 2017 u 15:15h

Trener banjalučkog Borca Vule Trivunović bio je zadovoljan pobjedom nad prijedorskim Rudarom (2:0) u 18. kolu Prve lige Republike Srpske, ali ne i igrom svojih izabranika u “krajiškom derbiju”.

Crveno-plavi su zabilježili trijumf nad Prijedorčanima pogocima Petra Kunića u devetom i Miloša Đorđevića u 50. minutu derbija na Gradskom stadionu nakon kojeg se bodovna razlika povećala na “plus devet”.

“Pišu se bodovi, oni su bitni, ali mroam da kažem da je rezultat bio previsok u odnosu na ono što smo prikazali na terenu. Ipak, veličina ekipa se ogleda i u pobjedama kad igra loše”, rekao je Trivunović poslije utakmice banjalučkim medijima.

Kao razlog nešto slabije igre “Velikana iz Platonove”, najmlađi trener u istoriji banjalučkog kluba je apostrofirao povredu Aleksandra Radulovića.

“Nama se na zagrijavanju povrijedio Radulović, morali smo da napravimo prinudnu izmjenu i to nam je bio najveći problem jer kreativno nismo pravili ono što smo planirali. To nas je poremetilo uz vjetar i ružan teren, ali raduje me što sad imamo lijepu bodovnu razliku”, dodao je šef struke Banjalučana.

Prema njegovim riječima, iako je devet bodova velika prednost, još nije ostvaren cilj jer ima mnogo utakmica do kraja.

“Ništa nije gotovo. Lijepo je što smo pobijedili, ali ostali smo dužni navijačima”.

Trivunović nije želio posebno da komentariše isključenje kapitena Borca Borisa Raspudića u 85. minutu susreta zbog faula nad Novicom Petrovićem.

“Meni se učinilo da je prekršaj bio za žuti, ali sudija je bio blizu i ako je smatrao da je naš kapiten zaslužio crveni karton, neka tako i bude”, zaključio je trener pod čijim vođstvom Borac još nije primio gol u prvenstvu Srpske.

Borac je lider šampionata sa 43 boda, a narednu utakmicu će gostovati 25. marta imenjaku iz Šamca, koji je posljednji na tabeli i vrlo izvjesno putnik u niži rang takmičenja.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/trivunovic-pisu-se-bodovi-ali-duzni-smo-publici-video/||claudebot