Rukometaši Borca pregazili Kakanj

Objavljeno: 4. 11. 2017 u 10:00h

Rukometaši Borca zabilježili su petu uzastopnu pobjedu u Premijer ligi. Aktuelni šampioni BiH su u “Boriku” prosto pregazli Kakanj sa više nego ubjedljivih 42:28.

Na početku susreta igralo se uglavnom gol za gol, a gosti su u nekoliko navrata imali minimalnu prednost.

Komnenović

U samom finišu utakmice ponovo se povrijedio Marko Komnenović. Ovaj malerozni rukometaš Borca je nezgodno pao i stradalo mu je koljeno. On je prije početka sezone doživo lom ruke u prijateljskom susretu sa Crvenom zvezdom. I taman kada se oporavio uslijedio je novi peh, ali treba očekivati da će uskoro vratiti na teren.

Tek od sredine prvog poluvremena domaći su zaigrali kudikamo bolje te su na odmor otišli sa prednošću od 10 golova razlike, 23:13. U tom dijelu golman Bojan Ljubišić stigao je do 12 odbrana, dok je Goran Daničić postigao šest pogodaka, a po jedan manje dali su Marko Ćeranić i iskusni Dejan Unčanin.

U nastavku još silniji su bili izabranici trenera Bojana Unčanina. Tada se “probudio” i Srđan Mijatović koji je za kratko vrijeme postigao pet golova. Pokušavali su gosti da ublaže poraz, ali nisu u tome uspjeli i na kraju je banjalučki premijerligaš slavio sa 42:28.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Daničić sa sedam golova, a kod Kaknja Davor Živanić je dao jedan manje.

Rukometaši Borca u narednom kolu igraju derbi u Ljubuškom protiv Izviđača, direktnog rivala za titulu.

Izvor: Srpskacafe/S. B.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukometasi-borca-pregazili-kakanj/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])