Unčanin: Borac m:tel je mogao biti i ubjedljiviji

Objavljeno: 4. 12. 2017 u 20:38h

Trener rukometaša Borca m:tel Bojan Unčanin bio je zadovoljan trijumfom nad dobojskom Slogom (29:21) u 10. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Crveno-plavi su odlično odigrali dvoboj u „Boriku“ i upisali sedmu ovosezonsku pobjedu.

Strateg Banjalučana Bojan Unčanin najprije je čestitao gostima iz Doboja na fer i korektnoj borbi, kao i svojim igračima na zasluženom trijumfu.

„Od prvog minuta smo kontrolisali igru, rezultat i meč pa je u pojedinim momentima u drugom poluvremenu razlika iznosila 11 golova, a na kraju osam pogodaka. Naravno da mogu biti zadovoljan, svi su dobili šansu i odigrali neko više, neko manje. Rasteretili smo igrače sa većom minutažom pa se nadam da ćemo narednu utakmicu dočekati u dobrom raspoloženju i poprilično svježi“, rekao je trener crveno-plavih.

Unčanin je dodao i da je bilo ponekih sitnih grešaka, što je i normalno s obzirom da je promiješao igrače kad je bila riješena utakmica.

„Generalno imali smo dobar pristup pa je Sloga u 16. minutu imala samo dva postignuta gola. Mi smo nastavili sa dobrom odbranom, osim na kraju kad je pao ritam i kad smo izmijenili dosta igrača, što je i normalno. Primili smo tada poneki lakši gol, pobjeda je vjerovatno mogla biti ubjedljivija, ali ponavljam da sam zadovoljan igrom“.

Banjalučkim rukometašima prije prvenstvene pauze slijede utakmice protiv sarajevske Bosne, Goražda i Dervente.

„To su sve utakmice na kojima se mora igrati 100 % da bismo osvojili po tri boda“, naglasio je Unčanin.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/uncanin-borac-mtel-je-mogao-biti-ubjedljiviji/||claudebot