Sutjeska lak protivnik

Objavljeno: 4. 3. 2012 u 18:17h

U okviru 19. kola Regionalne rukometne lige rukometaši “Borac m:tela” iz Banjaluke u Nikšiću su sinoć ubjedljivo savladali domaću ekipu Sutjeske rezultatom 32:22.

Borac m:tel

Borac m:tel

Na samo startu utakmice gosti su preciznim udarcima tresli mrežu rukometaša Sutjeske, koji su podbacili i u odbrani i u fazi napadu. U 20. minutu domaći su bili u minusu šest golova (11:5), a samo tri minuta kasnije na semaforu je stajalo 14:6. Zahvaljujući golovima Bogdana Nikolića na odmor se otišlo sa pristojnih 16:12.

U nastavku je Sutjeska sa dva pogodka Mirka Majića prišla na 16:14, a takav početak Nikšićana, dodatno je motivisao je goste iz Banjaluke pa su iz minuta u minut uvećavali razliku i pet minuta prije kraja stigli do rekordnih plus 12 (31:19).

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Srđan Trivundža sa devet golava, u domaćoj ekipi istako se Majić sa šest.

Izabranici Dragana Markovića nastavili su sa dobrim igrama u Regionalnoj ligi, te su se tako učvrtsili na 6. mjestu tabele.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/sutjeska-lak-protivnik/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])