Preko Sutjeske do novih bodova

Objavljeno: 3. 3. 2012 u 11:09h

Rukometaši Banjalučkog “Borac m:tela” otputovali su u Nikšić gdje će večeras u okviru 19. kola Regionalne SEHA lige odigrati meč protiv ekipe “Sutjeske”.

Borac-Sutjeska

Borac-Sutjeska

Poslije ubjedljive pobjede nad “Bosnom”, Banjalučani idu na megdan ekipi koju su u prvom dijelu lige pobjedili na domaćem terenu rezultatom 23:20.

Trener Banjalučana Dragan Marković pred odlazak istakao je:

“Treba biti oprezan, jer Sutjeska igra pred svojom publikom i sigurno će njeni igrači pružiti maksimum da dođu do povoljnog rezultata. U dobroj smo formi i vjerujem da ozbiljnim pristupom možemo bez problema doći do bodova u ovom meču. Nekoliko posljednjih utakmica odigrali smo veoma dobro i kvalitetno i mislim da je krajnje vrijeme da, nakon Ljubuškog, donesemo tri boda sa nekog gostovanja”.

Ekipa “Borca” nalazi se na šestom mjestu sa 26. bodova, dok se ekipa iz Nikšića nalazi na 11. mjestu sa četiri boda.

Utakmica se igra od 18:00 časova.

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/preko-sutjeske-po-nove-bodove/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])