Poraz oslabljenog Borca m:tel u Visokom

Objavljeno: 11. 2. 2018 u 09:55h

Rukometaši Borca m:tel poraženi su od Bosne rezultatom 33:26 (16:13) u prijateljskoj utakmici odigranoj u Visokom.

Banjalučani su u Visokom nastupili veoma oslabljeni s obzirom da trener Bojan Unčanin nije mogao da računa na čak sedmoricu igrača.

Protiv Visočana u banjalučkom timu nije bilo golmana Bojana Ljubišića i Armana Beširevića, zatim lijevih krila Marka Ćeranića i Nebojše Jovanovića, desnog beka Dejana Unčanina i od ranije povrijeđenih Deana Šešića i Marka Komnenovića, pa je poraz bio neminovan.

Najefikasniji akter u taboru crveno-plavih bili su Vladan Đurđević sa sedam golova, dok su Miloš Nježić i Armin Marić postigli po dva pogotka manje.

Kod domaće Bosne, prvo ime bio je Adnan Haramandić sa šest pogodaka.

Izvor: Mondo / Foto: Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/poraz-oslabljenog-borca-mtel-u-visokom/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])