Borac ispustio pobjedu u Derventi

Objavljeno: 21. 12. 2017 u 09:41h

Rukometaši Dervente i Borca m:tel podijelili plijen u posljednjoj utakmici prvog dijela sezone.

RK Borac m:tel je želio da pobjedom završi jesenji dio sezone, međutim, u tome nije uspio uprkos činjenici da je vodio većim dijelom utakmice i pred kraj meča imao tri gola prednosti.

Derventa je uspjela da se vrati u samoj završnici i na kraju izbori remi 27:27, a malo je nedostajalo i da uzme i sva tri boda.

Banjalučani su u prvom poluvremenu bili uglavnom u prednosti, vodili su i tri gola razlike, bilo je 14:11, ali se Derventa vratila u egal serijom 3:0 pa je prvo poluvrijeme završeno rezultatom 14:14.

Gotovo preslikana situacija u nastavku susreta.

Ponovo je ekipa Bojana Unčanin imala gol ili dva prednosti, ali je dozvolila Derventi da se vrati u igru.

Ne samo da se ekipa Zorana Dokića vratila u meč, već je u samom finišu i konačno povela 26:25 i Borac je morao da stiže u posljednjim trenucima.

Dejan Unčanin je minut i po prije kraja propustio priliku da izjednači iz sedmerca i Derventa je bila nadomak trijumfa.

Domaći rukometaši, međutim, nisu realizovali napad, a u posljednjim trenucima dosuđen je novi sedmerac za Borac. Loptu je ponovo uzeo Unčanin i ovaj put pogodio za konačnih 27:27.

Premijer liga 13. kolo:

  • Derventa – Borac 27:27 (14:14)

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-ispustio-pobjedu-u-derventi/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])