Borac dočekuje Slogu: Boljim napadom srušiti rivala

Objavljeno: 1. 12. 2017 u 13:46h

Rukometaši Borca u derbiju 10. kola Premijer lige BiH ugostiće Slogu iz Doboja. Biće ovo okršaj starih i ljutih rivala čiji su mečevi gotovo redovno bili zanimljivi i neizvjesni.

Ovaj duel na programu je u subotu uveče u Sportskoj dvorani “Borik” sa početkom od 18 časova.

U redovima Banjalučana nadaju se pobjedi kako bi se iskupili za minuli neuspjeh od Konjuha u Živinicima.

“Sigurno je da nas čeka dosta ozbiljan protivnik koji nije za potcjenjivanje. Posmatrajući tradiciju uvijek su naši mečevi bili dosta kvalitetni i siguran sam da će tako biti i ovog puta. Iskreno se nadam da ćemo popraviti igru u fazi napada te da ćemo na kraju zabilježiti pobjedu koja bi nas ostavila pri samom vrhu premijerligaške tabele”, istakao je Bojan Unčanin, prvi čovjek na trenerskoj klupi banjalučkih rukometaša.

Kapiten Đorđe Ćelić naglasio ja kako su tokom nedjelje dosta radili na ispravljanju sopstvenih grešaka, a da su malo mislili na Dobojlije.

“Naša odbrana dosta dobro funkcioniše, još kada budemo efikasniji u napadu onda možemo svakog dobiti. Zbog toga očekujem da ćemo u subotu uveče u duelu sa Slogom biti na očekivanom nivou i da će rezultat toga biti naša nova pobjeda”, kategoričan je Ćelić.

Banjalučani su tokom dosadašnjeg dijela sezone imali velikih problema sa povredama igrača.

“Golman Bojan Ljubišić radio je protekla tri dana sa ekipom i vjerovatno će biti u protokolu u meču sa Slogom. To isto važi i za Armina Marića, tako da su trenutno van stroja samo Nemanja Bezbradica i Marko Komnenović. Nadamo se da će nas u narednom vremenu mimoći povrede kako bismo uspješno okončali takmičarsku sezonu”, dodao je Bojan Unčanin.

Na kraju treba spomenuti da su uoči početka tekuće sezone, na TV turniru šampiona u Doboju, rukometaši Borca deklasirali Slogu sa 37:24.

Izvor: srpskacafe.com / Autor: S.B.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-docekuje-slogu-boljim-napadom-srusiti-rivala/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])