Borac bolji od Sloge: Rutinska pobjeda Banjalučana

Objavljeno: 3. 12. 2017 u 09:57h

Rukometaši Borca pobijedili su Slogu sa 29:21 u meču 10. kola Premijer lige BiH. Banjalučani su cijeli susret vodili i na kraju su potpuno zasluženo došli do novih bodova.

Prvi pogodak pao je u petom minutu kada se u strijelce upisao bek domaćih Mihailo Stošljević. Gosti iz Doboja prvi gol postigli su tek u devetom minutu u kojem je Bojan Tulendić smanjio na 3:1. Već u 18. minutu bilo je 7:3, da bi dva minuta kasnije na semaforu stajalo 7:6, a igrači Sloge imali su napad za izjednačenje u čemu nisu uspjeli. Poslije toga ponovo su se raspucali banjalučki rukometaši koji su na odmor otišli sa vođstvom od sedam razlike, 15:8.

Još bolje su domaći otvorili drugo poluvrijeme. Tako su u 43. minutu golom Vladana Đurđevića došli do velikih „plus 11“, 23:12. Na kraju su izabranici trenera Bojana Unčanina malo „smanjili gas“ i zabilježili su, ipak rutinsku pobjedu od 29:21.

Golman pobjedničkog sastava Arman Beširević imao je 15 odbrana od čega jedan sedmerac, a Miloš Nježić je meč završio sa pet pogodaka. Kod Dobojlija nešto bolji utisak ostavili su čuvar mreže Milutin Bogdanović sa devet odbrana, dok je Bojan Tulendić postigao sedam golova i bio prvi strijelac derbija starih i ljutih protivnika.

Borac u narednoj rundi gostuje kod sarajevske Bosne, na drugoj strani Sloga će biti domaćin Maglaju.

Izvor: Srpskacafe/S. B. 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-bolji-od-sloge-rutinska-pobjeda-banjalucana/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])