Rukometaši Borca pred Lupinovim objektivom

Objavljeno: 7. 11. 2015 u 13:07h

Rukometaši Borca m:tel bili su modeli čuvenom hrvatskom fotografu Stefanu Lupinu, koji ih je u petak i subotu fotografisao na četiri lokacije u Banjaluci kako bi napravili kalendar za 2016. godinu.

Čelnici Banjalučana nisu otkrili detalje sa fotografisanja, ali je jedan od najboljih fotografa na svijetu uvjeren da će kalendar biti pravo osvježenje na ovim prostorima.

“Ne zavisi sve od mene, mnogo je i do momaka, koji moraju da budu opušteni i prirodni. Sve će biti kako treba i nadam se da će kalendar biti bolji od Pirelijevog” rekao je Lupino.

Ovo je još jedan vid promocije banjalučkog velikana, a direktor Vladimir Branković ne zanemaruje ni finansijsku stranu.

“Još nismo razradili distribuciju kalendara, ali je sigurno da će se naći na trafikama, a moći će da se kupi i putem interneta. Čast nam je što je jedan od najboljih fotografa pristao da nam uradi kalendar bez nadoknade, tako da ćemo od prodaje i zaraditi neki novac. Svi koji žele kalendar moći će da ga kupe za deset maraka” rekao je Branković.

Poznati umjetnik u petak je bio na sastanku i sa gradonačelnikom Slobodanom Gavranovićem, pa je dogovoreno da sljedeće godine bude gost Muzeja savremene umjetnosti, gdje će predstaviti svoj novi opus “Lupinizam”.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/rukometasi-borca-pred-lupinovim-objektivom/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])