Rukometaši Borca m:tel počinju sa igranjem kontrolnih mečeva

Objavljeno: 15. 8. 2015 u 15:31h

Nismo opterećeni rezultatima na predstojećim turnirima, već želimo da se što bolje uigramo, ali i da se uklope novajlije pred iskušenja koja nas očekuju, istakao je ovo trener rukometaša Borca m:tel Igor Rađenović.

Njegova ekipa ovog vikenda nastupiće na turniru “Marinko Kelečević” u Beogradu, gdje će im rival biti Hapoel Rišon.

“Nastup na smotri u Srbiju, a potom i na turniru u Doboju, odlično će nam poslužiti za uigravanje ekipe pred predstojeći kvalifikacioni turnir Lige šampiona, kojem smo domaćini 5. i 6. septembra. U Beogradu ćemo odigrati dvije utakmice, na tradicionalnoj smotri u Doboju četiri, a potom i prvi susret SEHA lige sa Tatran Prešovom u Slovačkoj. Vjerujem da je to sasvim dovoljno i da ćemo do početka narednog mjeseca dostići pravi nivo forme” naglasio je Rađenović.

Petorica novajlija predstavljena su u petak i novi članovi Banjalučana u narednoj sezoni biće golmani Damir Efendić i Tibor Ivanišević, desni bek Stanko Stanković, lijevi bek Antonije Pavić i srednji bek Nikola Milošević.

“Došli smo u veliki rukometni klub i nadam se da ćemo svi zajedno uspeti da ostvarimo zacrtane ciljeve. Dobro smo radili prethodne tri sedmice, sada su pred nama utakmice. Ostalo je da se uigramo, ali verujem da ćemo ona prava iskušenja dočekati potpuno spremni” istakao je Milošević.

U narednoj sezoni “crveno-plavi” će igrati u sportskoj opremi “Asiks”.

“Uspostavili smo saradnju sa “Juventa sportom”, koji je generalni zastupnik “Asiksa” za BiH i nadam se da ćemo zajedničkim snagama uspjeti da ostvarimo sve zacrtane ciljeve” naglasio je direktor Banjalučana Vladimir Branković.

Sve su veći izgledi da “crveno-plavi” dres i u narednoj sezoni nosi desno krilo Milan Đukić.

“On još nije pronašao inostrani angažman i sve će biti poznato u narednih nekoliko dana. Naravno sa ovom petoricom novajlija prelazni rok za nas još nije završen i pokušaćemo još da se pojačamo do kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona” dodao je Branković.

Raspored

Turnir u beogradskoj dvorani “Šumice”, koji se igra u znak sjećanja na rukometaša Marinka Kelečevića, koji je tragično nastradao 2011. godine, otvoriće u subotu od 15.30 časova Borac m:tel i izraelski Hapoel Rišon. Drugi polufinalni meč u kojem će snage odmjeriti novosadska Vojvodina i mađarska Tatabanja igra se od 17.30 časova. U nedjelju su na rasporedu mečevi za plasman. Od 18 se igra za susret za treće mjesto, a finale je na rasporedu od 20 časova.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/rukometasi-borca-mtel-pocinju-sa-igranjem-kontrolnih-meceva/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])