Uprava Borca m:tel ispunila obećanje

Objavljeno: 11. 8. 2015 u 10:28h

Za razliku od prethodnih sezona, kada su klub pritiskala dugovanja sa svih strana, Rukometni klub Borac m:tel u novu sezonu ulazi bez dugova prema igračima i povjeriocima.

Aktuelni šampion i osvajač Kupa BiH Borac m:tel u novu sezonu ulazi bez “glavobolja”, koje su bile redovna pojava prethodnih sezona, s obzirom da je izmireno čak 95 odsto dugovanja prema igračima i povjeriocima.

Rukovodstvo crveno-plavih, kako je i obećano, riješilo je veliki broj problema, tako da klub sada može normalno funkcionisati.

“Urađen je zaista veliki posao. Kompletan Upravni odbor se maksimalno angažovao oko rješavanja dugovanja, posebno predsjednik Milan Radović i potpredsjednik Marinko Umićević i uspjeli smo da skinemo veliko breme sa kluba. Na kraju rasterećeno ulazimo u novu sezonu”, izjavio je direktor Banjalučana Vladimir Branković za “EuroBlic”.

Branković je istakao da se sada mnogo lakše diše.

“Veći dio dugovanja, čak 95 odsto smo vratili. To je negdje oko 800.000 maraka, ostalo je još 30.000 maraka da bi sve bilo ispoštovano. Dio novca smo obezbijedili reprogramom već postojećeg kredita, a dio smo sami riješili, tako da smo vratili povjerenje kako igrača tako i povjerilaca. Sigurno je da se sad puno lakše diše. Atmosfera među igračima je sve bolja, a i kompletna slika kluba. Nema straha od blokada računa i budžet za novu sezonu je već definisan. Borac će profunkcionisati na pravi način”.

Dug prema Poreskoj upravi, koji je zamrznut odlukom Vlade Republike Srpske, sljedeći je na redu.

“Mi ćemo sigurno krenuti sa rješavanjem i tog duga. Glavnica koju dugujemo je 280.000 maraka, ali je ona sa kamatama dospjela do 540.000 KM. Sigurno da ćemo pronaći kvalitetno rješenje kako bismo krenuli sa izmirivanjem i tih obaveza. U pregovorima smo i oko tog pitanja”, poručio je Branković.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/uprava-borca-mtel-ispunila-obecanje/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])