Borac kratak za 13.000 KM

Objavljeno: 8. 8. 2015 u 09:31h

Za održavanje kvalifikacionog turnira za rukometnu Ligu šampiona 5. i 6. septembra u Banjaluci potrebno je 45.000 KM, navodi se u finansijskom planu koji je u petak usvojio Organizacioni odbor turnira.

Slobodan Gavranović, predsjednik Odbora i gradonačelnik Banjaluke, rekao je da RK Borac M:tel ima 32.000 KM, zbog čega Komisija za finansije ima obavezu da u narednih desetak dana kompletira nedostajući dio sredstava i zatvori finansijsku konstrukciju. On je dodao da u navedenih 45.000 KM ne ulaze sredstva koja su potrebna za sanaciju dijela dvorane “Borik” i opreme.

“Za održavanje Lige biće neohodno izvesti neke radove na dvorani i procjenjujemo da je za to potrebno od 50.000 do 150.000 KM. Najveća stavka je postojeća rasvjeta, koja mora biti dovedena na adekvatan nivo minimalnih uslova za odigravanje utakmica”, izjavio je Gavranović.

Domaćin turnira biće Borac M:tel, čiji direktor Vladimir Branković je rekao da je odziv članova Organizacionog odbora znak da je klub na pravom putu i da je vratio povjerenje institucija i privrede, kako Banjaluke tako i Republike Srpske.

“Borac je klub sa istorijom i tradicijom. Mislim da se nećemo osramotiti. Banjaluka ima šta da pokaže navijačima i igračima, tako da se nadamo da će taj spektakl proći u najboljem redu”, kazao je Branković.

Na sjednici je donesen program rada odbora, imenovani su timovi za pojedine sektore i dogovoreno je da se u roku od 10 dana urade svi potrebni dokumenti u skladu sa propisima za održavanje takvog vida takmičenja.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-kratak-za-13-000-km/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])