Prvi ispit rukometaša Borac m:tela u Beogradu

Objavljeno: 7. 8. 2015 u 18:42h

Rukometaši Borca m:tel već dvije sedmice vrijedno treniraju sa željom da se što bolje pripreme za sva iskušenja koja ih očekuju na početku sezone.

“Ekipa je u odnosu na prošlu sezonu pretrpjela dosta promjena i trebaće nam dosta vremena da se uigramo, ali vjerujem da će do prvih zvaničnih iskušenja sve biti u najboljem redu” naglasio je trener “crveno-plavih” Aleksandar Međedović.

Prvi ispit Banjalučani će imati 15. i 16. avgusta u Beogradu, gdje će nastupiti na trećem memorijalnom turniru “Marinko Kelečević”. Prvog dana smotre igraće u polufinalu sa izraelskim Hapoel Rišonom, dok su drugi par Vojvodina (Novi Sad) i Tatabanja (Mađarska). Drugog dana na rasporedu su mečevi za plasman.

“Te dvije utakmice, četiri meča, koja ćemo nekoliko dana kasnije odigrati na TV-turniru šampiona u Doboju, ali i meč prvog kola SEHA lige protiv Tatran Prešova u Slovačkoj, biće nam glavni putokaz da li spremno dočekujemo kvalifikacioni turnir za Ligu šampiona, čiji smo domaćini 5. i 6. septembra” nastavio je Međedović.

Za tim iz Gospodske ulice prelazni rok još nije završen.

“Za sada nam škripi na poziciji desnog krila, gdje imamo samo mladog Miloša Nježića. Na probi je bio Milan Porobić, koji je prošle sezone igrao za niški Železničar, ali nije zadovoljio. Milanu Đukiću, koji je u prošloj sezoni igrao za nas na toj poziciji, istekao je ugovor i uzeo je papire, ali još nije pronašao angažman. Ipak, šanse da on i dalje bude naš član su minimalne. Zato ćemo u narednim danima pokušati da riješimo pitanje desnog krila” dodao je Međedović.

Bojinović

Doskorašnji član Pariza i bivši reprezentativac Jugoslavije Mladen Bojinović već nekoliko dana trenira u dvorani “Borik” zajedno sa rukometašima Borca m:tel.

“Naravno da bismo svi voljeli da Bojinović zaigra za nas, ali od toga neće biti ništa. Njemu je istekao ugovor sa Parizom i slobodan je igrač, ali ne postoje nikakve šanse da postane naš član. Sa nama trenira i Srđan Trivundža, koji više nije naš igrač, ali još nije pronašao angažman” rekao je Međedović.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/prvi-ispit-rukometasa-borac-mtela-u-beogradu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])