Borac m:tel prvak BiH u svim kategorijama!

Objavljeno: 29. 6. 2015 u 10:08h

Rukometni klub Borac m:tel apsolutni je šampion Bosne i Hercegovine!

Nakon seniora, koji su odbranili “duplu krunu” odnosno prvenstvo i Kup BiH, ali i pionira banjalučkog kluba, koji su se takođe okitili trofejom prvaka, šampionski pehar u nedjelju su osvojili i kadeti “Velikana iz Gospodske”.

Kadetski tim RK Borac m:tel je bio organizator zavšnog turnira šampionata BiH na kojem je pokazao apsolutnu dominaciju!

Redom su u dvorani “Farmaprom” u Banjaluci “padali” Kozara iz Kozarske Dubice, dobojska Sloga, Gračanica i u velikom finalu Izviđač iz Ljubuškog.

Ljubušaci su u odnosu na ostale rivale pružili nešto jači otpor banjalučkim klincima (godišta 98 i mlađi), ali su crveno-plavi ipak više nego zasluženo slavili pobjedu rezultatom 24:18.

Trener Banjalučana Goran Garić u izjavi za MONDO je čestitao svojim igračima, koji su najzaslužniji za osvojeni trofej.

“Najprije moram da čestitam mojim momcima na tituli, a takođe bih želio da se zahvalim Goranu Maliću, koji je bio sa mnom klupi, a posebno rukovodstvu našeg kluba i direktoru Vladimiru Brankoviću, koji su omogućili da organizujemo završni turnir”, rekao je Garić.

I ovim osvojenim peharom, Banjaluka je još jednom dokazala da je “grad rukometa”.

“Zaista smo dominantno osvojili titulu! Od prve do posljednje utakmice smo bili za klasu bolji od protivnika i apsolutno zasluženo osvojili šampionat BiH. Takođe moram da napomenem i da smo prvaci Republike Srpske za ovu sezonu. Sve mečeve smo dobijali sa više od 10 razlike čime smo još jednom dokazali da je Banjaluka apsolutno grad ‘broj jedan’ u rukometu BiH”, naglasio je trener kadeta Borca m:tel.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-mtel-prvak-bih-u-svim-kategorijama/||claudebot