Borac m:tel traži golmana

Objavljeno: 11. 6. 2015 u 10:08h

Rukometni klub Borac m:tel u potrazi je za golmanima koji će zamijeniti tandem Abadžić-Jokanović.

Petar Jokanović, koji je stigao u Borac prošle zime, već je razdužio crveno-plavi dres i pridružiće se rumunskoj Odorhei, a ni Stanko Abadžić neće ostati u Banjaluci.

Abadžić bi prema pisanju „Pressa RS“ u Francusku, a uprava Borca sada traži zamjene za ovaj golmanski tandem.

Dobra atmosfera u „Boriku“ i nastupi u SEHI olakšaće potragu jer je, kako se navodi, sve više igrača zainteresovano da obuče dres Borca m:tel.

“U razgovorima smo sa nekolicinomkvalitetnih čuvara mreže, a čak nam se neki i sami nude. Ne želimo da izlazimo u javnost sa imenima, tak kada budemo imali neki konkretan dogovor, reći ćemo o kome se radi. Naravno prije toga ćemo razgovarati sa stručnim štabom”, rekao je član UO Borca m:tel Vladimir Branković.

Prema njegovim riječima Borac je uvijek bio rasadnik talenata, posebno kada su u pitanju golmani, ali slab rad sa mlađim kategorijama u prethodnim sezonama sada uzima svoj danak.

“U narednom periodu moraćemo posebnu pažnju pčosvetiti radu sa mladima. Takođe, i kada su u pitanju dovođenja pojačanja, moramo tačno procijeniti šta klub može da im ponudi, da ne bismo ponavljeli greške iz prethodnih vremena”, rekao je Branković.

Borac je postigao načelni dogovor sa trenerom Igorom Rađenovićem i njegovim pomoćnikom aleksandrom Međedovićem.

“Prezadovoljni smo kako su radili i vjerujem da će u budućnosti biti još bolje. Uskoro nas očekuje učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, te nastup na dobojskom turniru i zato želimo da što prije imamo jasnu situaciju”, istakao je Branković.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-mtel-trazi-golmana/||claudebot