RK Borac: Nema umora, branimo titulu!

Objavljeno: 15. 5. 2015 u 16:49h

Rukometaši Borca m:tel odlučni u namjeri da u subotu još jednom pobjedom maksimalno uspješno završe finalnu seriju i dođu do treće vezane titule prvaka BiH.

Borac m:tel vodi 2:0 u seriji i samo još jedna pobjeda dijeli ga od odbrane titule.

Ekipa Igora Rađenovića do nje će pokušati da dođe u subotu od 20 časova u dvorani u studentskom kampusu, a u taboru Borca ističu da očekuju sličnu borbu, ali i ishod, kao u prve dve utakmice.

“Mi smo prve dvije utakmice odigrali na sličan način. Prva je možda bila najteža jer došla je poslije dva mjeseca neigranja. Imali smo psihološku barijeru koju smo uspjeli da prebrodimo tamo u zadnjih deset minuta utakmice. Slično je bilo i u Ljubuškom s tim da smo mi utakmicu prelomili nešto kasnije, ali da smo u posljednjih 20 minuta utakmcie napravili rezultat 11:3 i to govori o odnosu snaga i o tome kako će to da izgleda u subotu. Iako vodimo 2:0 ne vjerujem da će se Izviđač predati i da nas slično čeka u ovoj trećoj utakmici. Nadam se da ćemo pred svojim navijačima da odbranimo titulu”, rekao je Rađenović.

On će na raspolaganju imati sve igrače, a jedino je neizvjestan nastup još uvijek nedovoljno oporavljenog Srđana Trivundže.

“Mi jesmo umorni ali umorni su i oni. Oni su se više trošili, njihov stil igre je takav da mnogo ulaze u duele, tu dolazi do izražaja naša fizička snaga i mislim da su oni umorniji od nas, iako smo mi u prosjeku i stariji puno i sve. Odlučujuća je utakmica za titulu, i da smo umorni, nema umora, to ne znači ništa. Daćemo sve od sebe pa ćemo da se odmaramo sljedeću sedmicu”, poručio je Rađenović.

Lijevi bek Borca Davorin Vujović takođe je izdvojio prvu utakmicu finalne serije kao vrlo tešku jer je došla poslije duge pauze.

“Druga utakmica isto tako je bila teška, mi smo počeli bolje, oni su nas na krju prestigli i izdvojio bih da nam je u obje utakmice trebalo 10-15 minuta da prelomimo rezultat i tad je bilo gotovo. Izviđač se sigurno neće predati, jeste da igramo pred našim navijačima, jeste da ne igramo u dvorani Borik već u kampusu, ali isto tako se nadam da ćemo odbraniti treću titulu za redom pred našim navijačima”, rekao je Vujović.

Utakmica Borac – Izviđač igra se u subotu u 20 časova u dvorani u studentskom kampusu koja prima oko 700 gledalaca.

Svoj dolazak najavili su i navijači Borca, popularni “Lešinari”, a karte za utakmicu po cijeni od 2 KM moći će se kupiti sat vremena pred utakmicu na ulazu u dvoranu.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/rk-borac-nema-umora-branimo-titulu/||claudebot