Pobjeda rukometaša Borca za slavlje titule kod kuće

Objavljeno: 13. 5. 2015 u 14:23h

Druga pobjeda i slavlje titule pred domaćim navijačima. Sa ovim željama rukometaši Borca m:tel otputovali su u Ljubuški gdje će biti odigran (20 časova) drugi meč finalne serije plej-ofa za prvaka BiH.

Banjalučani su se 50 minuta mučili u prvoj utakmici, ali na kraju su došli do ubjedljive pobjede 33:26. Kapiten Branislav Obradović očekivao je takav meč, a sada se nada da će “crveno-plavi”, bez obzira na to što igraju u gostima, lakše doći do trijumfa.

“Prva utakmica bila je najteža s obzirom na to da skoro dva mjeseca nismo imali takmičarski meč. Bili smo vrlo nervozni i napeti, ali smo na kraju slavili. Mislim da će večeras biti lakše, znamo čime raspolažemo, znamo i kako oni igraju i vjerujem u pobjedu. Izviđač je mlada, poletna ekipa, pokazali su kvalitet, ali se nadam da ćemo treću utakmicu na našem terenu dočekati sa 2:0 i treću titulu zaredom proslaviti u našem gradu”, rekao je Obradović.

Srđan Trivundža propustio je prvi duel zbog povrede, a po svemu sudeći, ni u drugom neće biti na raspolaganju treneru Igoru Rađenoviću.

“Još ne mogu pružiti 100 odsto svojih mogućnosti. Ne bi bilo u redu da nespreman nekom zauzmem mjesto. Ipak, biću u sastavu. Što se tiče meča, nadam se da će presuditi naše iskustvo. Odigrali smo možda i najslabiju utakmicu u subotu, ali je veliki uspjeh što smo pored toga upisali pobjedu. Ne smijemo im dozvoliti da se razigraju, da uđu u svoj ritam, jer su onda vrlo opasni”, rekao je Trivundža.

Treći meč, koji će u zavisnosti od večerašnjeg, odlučivati o tituli ili o tome koja ekipa će povesti sa 2:1, biće odigran u subotu, a zbog zauzetosti dvorane “Borik”, meč će biti odigran u dvorani univerzitetskog kampusa.

Svi opasni

Branislav Obradović nije se mogao odlučiti koji je igrač Izviđača najopasniji.

“To su momci koji od pionira i kadeta igraju zajedno, znaju se u dušu i ukoliko bilo kojeg od njih potcijenimo, neće nam se pisati dobro. Prije početka serije znali smo da im je igra s krilnih pozicija najjače oružje, to smo zaustavili, ali su nam stvarali probleme sa drugih pozicija. Moramo biti koncentrisani i timski odigrati odbranu”, rekao je Obradović.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/pobjeda-rukometasa-borca-za-slavlje-titule-kod-kuce/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])