Borac podržali čelnici regionalne SEHA lige (Video)

Objavljeno: 31. 3. 2015 u 15:27h

Ruski naftni gigant Gasprom, ostaje sponzor regionalne Seha lige, u kojoj bi i naredne sezone i dalje, trebao da učestvuje Borac iz Banjaluke.

Čelnici banjalučkog kluba, bili su gosti na završnom turniru najboljih 6 klubova, koji je organizovao mađarski Vesprem i tom prilikom dobili podršku čelinka lige.

“Seha lige je poprilično doprinijel da Borac izađe iz ove krize i mi idemo u u dobrom smjeru. Mi smo to njima iznijeli, iznijeli te svoje planove za budućnost, dobilismo kompletnu podršku, od kompletnog tog njihovog rukovodstva i ne vidim nijedan razlgog da Borac ne igra i narednu sezonu Seha ligu”, rekao je Vladimir Branković, UO RK ‘Borac’ Banjaluka.

Na marginama završnog turnira, održan je sastanak čelnika lige sa predstavnicima klubova. Tom prilikom napravljene su smjernice po kojima će liga biti organizovana u budćnosti. Cilj je poboljšanja standarda takmičenja, organizacije, ali i širenje lige. Generalni sponzor Gasporm, izrazio je želju da se od naredne sezone priključi turski Bešiktaš. Za svaki klub uslovi koje postavlja liga su jasni. Finasijska stabilnost, adekvatna podloga u dvorani i posjećenost utakmica.

U međuvremenu, rukometaši Borca, okreću se obavezama u Bosni i Hercegovini. Ciljevi su jasni. Odbrana duple krune. Iz Borca poručuju, trofej kupa, želimo da branimo na domaćem terenu.

“Nadam se da će čelnici saveza dozvoliti da mi orghanizujemo Kup. Ovo je četvrta godina kako završnica Kupa nije orgnaizovana u republici Srpskoj. Prvenstveno mi želimo da organizujemo kup jer imamo najbolju posjećenost i imamo dobar tim”, kaže Branković.

Rukometaši Borca u odbranu titule u Bosni i Hercegovini kreću 9 maja ,kada počinje završnica prvenstva. Finalni turnir kupa na koji su plasman pored Borca izborili još Izviđać, Čelik i Goražde biće održan od 29-31. maja.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-podrzali-celnici-regionalne-seha-lige-video/||claudebot